Ansayfa / Etkinlikler / Kurucu Başkanımız Sn. Celil ÜNLÜ Görevini Bıraktıktan Sonra Bir Veda Mesajı Yayınladı.

Kurucu Başkanımız Sn. Celil ÜNLÜ Görevini Bıraktıktan Sonra Bir Veda Mesajı Yayınladı.

Değerli Ardahan Kamuoyu ve Çok Kıymetli Ardahan Kültür ve Sanat Platformu Üyeleri;

Şahsım adına bir basın açıklaması yapmak istiyorum.

2017 Yılında Ardahan Eğitim ve Kültür Derneği olarak, bölgemize, içinde Tarih, Kültür ve Sanatın sekiz dalı olan bir STK kazandırma adına, Ardahan Kültür ve Sanat Platformunu kurmuştuk.

Derneğimizin şahsıma vermiş olduğu yetki doğrultusunda kurucu başkan görevini üslenerek,  Ardahan Kültür ve Sanat Platformunu kurarak kurucu Başkan görevini üslendim.

Platformumuzu tamimiyle yasalarımızın bize vermiş olduğu yasal çerçeve içersin de kurarak, öncelikle isim hakkını yani Patentini aldık. Daha sonra ki süreçlerde hızlı bir şekilde sırası ile Logomuzu tasarlayıp, platformumuzun vizyonunu, misyonunu ve temel değerlerini yazdık.

Tüzüğümüzün yazılması ile Resmi web sayfamızı da kurduk. ( www. ardahankultursanatplatformu.com.tr )

Daha çok yeni olan bir oluşum olmamıza rağmen İstanbul Maltepe de bölgemizin yetiştirdiği çok kıymetli Yazarlarımızı, Şairlerimizi, Ressamlarımızı ve ahşap sanatı ile uğraşan sanatçılarımızı İstanbullular ve Ardahanlılar ile bir araya getirdik.

Bu süre zarfında başta Ardahan olmak üzere Adana ve Van’da yaklaşık 10’a yakın kütüphane ye kitap desteğinde bulunduk. Aynı zaman da değerli üyemiz Şükran Demirin ‘’ Bir Annenin Eli ‘’ projesi ile 70 öğrencimizi baştan sona kadar giydirdiğimiz gibi bir yıllık bütün temel ihtiyaçları karşılanmıştır. Bununla birlikte bölgemizde doğup büyüyen veya daha doğmadan taşınan ve sanatın sekiz dalı ile uğraşan , Edebiyatçılarımıza, Ressamlarımıza , Mimarlarımıza , Müzisyenlerimize , Dans ile uğraşan gençlerimize , Sinema Sanatçılarımıza ve Fotoğrafçılarımıza ulaşarak öncelikle Platformumuza üye yapıp sonrasında ise bölgemize tanıttık.

Yaklaşık bir yıl süren kurucu başkanlığım süresinde Platformumuzu kurumsal bütün alt yapısını oluşturup bir farkındalık yaratarak, sürdürülebilir bir kurum haline getirdik.

Bu süre zarfında bana destek veren çok kıymetli dava arkadaşlarım  Burhan YILDIRIM, Adem DÜZ,  Müjgan EMİNOĞLU’na , Resul AKTÜRK, Şükran DEMİR,  Ayda AKTÜRK, Hasan ÇELİK, Volkan YILDIRIM’ a sonsuz teşekkür ederim.

Aynı zaman da baştan sonra kadar yönetim kurulumda bulunan kıymetli dostum Olcay KASIMOĞLUNA ve Fatma YILMAZ’a kalben çok teşekkür ediyorum.

20 Nisan 2019 Tarihinde İstanbul Elit Word Otel’ de Platformumuzun Değerli üyeleri , Derneğimizin kıymetli Yöneticileri ve 2019 yılında kurulacak olan Vakfımızın kıymetli üyeleri ile yapmış olduğumuz toplantı ve sonrasında ki genel kurulda tamimiyle kendi isteğim ile bizden sonra da gelecek arkadaşlarımıza fırsat ve yol verme adına görevimi Sn. Olcay KASIMOĞLU’a devir ettim.

Ayrıca Kurucu Başkan ve Onursal Başkanlığını şahsıma laik gören ve bu şerefi bize veren bütün Ardahan Eğitim ve Kültür Derneği Yönetimi ile Ardahan Kültür ve Sanat Platformu yönetim kuruluna bütün Ardahan Kamuoyu önünde teşekkür ediyorum.

Son olarak Bayrağı devir ettiğim kıymetli dostum ve büyüğüm Sn. Olcay KASIMOĞLU ’na çıktığı bu yolda başarılar diliyorum.

Ardahan Kültür ve Sanat Platformu

Kurucu ve Onursal Başkanı

   

Ayrıca kontrol et

Ardahan Kültür ve Sanat Platformundan Toplantı Çağrısı

ÇAĞRI… Ey yüreğindeki güzelliği bir berrak su temizliğiyle saza, söze, yazıya, çizgiye döken güzel insan… …